Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dimarts, 16 de febrer de 2010

Nova associació a La Selva

Des de El Panchi volem donar la benvinguda a Jarbita's Grup, una nova associació cannàbica ubicada a La Selva i que neix amb molt bona gent i molt bones idees.


Tot i que encara no estan operatius (coses de papers, ja sabeu) els hi falta ben poc per començar a fotre canya i lluitar per una normalització que l’únic que te d’estrany es que encara no sigui una realitat.


Per anar obrint boca, aquí teniu tota una declaració d’intencions. Declaració que subscrivim punt per punt.


-----------------------------------------------------------------------------------


JARBITA’S GRUP

ASSOCIACIÓ CANNÀBICA

D’AUTOCONSUM DE LA SELVA


Som un grup de dotze persones, sis matrimonis, portem, mes o menys, dotze anys cultivant (a l’ombra) i hem pensat que ja està be d’amagar-se, de haver de quedar a casa d’un o de l’altre per passar bons fums. Tots nosaltres som pares, i a casa, quan comença l’equinocci per aquesta zona de Catalunya no es poden obrir les finestres (et geles), i cap de les dues coses (fum i fred) es bona pels peques.


Per tot això i molt més que us exposo mes endavant, creiem que hauríem d’obrir una associació per gent com nosaltres:


  • Volem que les persones tinguin un lloc agradable, còmode i amb gent amb la que puguin debatre sobre el que ens uneix.

La nostra experiència en interior, exterior i els coneixements que tenim no son cap secret per ningú, ans al contrari, sempre hem fet el possible per ajudar a qualsevol cultivador, hem regalat esqueixos, llavors, nutrients... També producte final a algun amic malalt que tenim per la zona.


Portem molts anys cultivant espècies de la zona, a vegades pagant-les molt cares, amb algunes herbes que ens han arribat de la província annexa hem al·lucinat, de la mateixa manera que altres vegades han estat ells els al·lucinats amb les del nostre cultiu, per aquest motiu, un dels nostres propòsits es poder intercanviar genètiques amb gent de la zona, que segurament també està a l’ombra, com nosaltres. Una de les nostres idees es poder fer genètiques pròpies i estabilitzar-les per poder compartir els nostres super-sabors amb el món, i que puguin fumarse-les a Espanya tant tranquil·lament.


Una altre de les nostres idees, si fos possible, seria montar una petita biblioteca dins de l’associació. Disposem d’un munt d’informació i llibres acumulats al llarg dels anys, així com genètiques de fa dotze anys. Volem compartir la nostra experiència. (informació, vídeos, receptes de cuina, etc.)


No volem fer apologia de la marihuana a tercers, ni que la gent vagi tot el dia fumada, simplement pretenem que la mica que ens sortim del marge de la legalitat ens ho respectin. No només busquem que ens respectin, volem començar la nostra petita lluita política per aquesta part del territori espanyol amb tots els que ens recolzen per la normalització del cannàbis sativa, per que som majors d’edat i sabem que no correm cap risc si fem un ús moderat d’aquesta planta, encara que som conscients de que, a la llarga i amb abús, està demostrat que perjudica el cos humà de diferents formes. Des de l’associació volem ajudar a tots aquells que vulguin deixar de fumar abusivament per que ho facin de forma moderada i responsable.


Pensem també que si nosaltres haguéssim tingut l’oportunitat d’anar a una associació d’aquestes característiques fa temps, els holandesos no s’haguessin adinerat per la nostra incultura envers aquesta planta.


En aquests temps de crisis que corren, l’ideal seria que tot fumador d’aquesta planta, pogués cultivar-la coneixent-la en la seva totalitat, treure-li el màxim partir i no haver de preocupar-se per a on la cultiva i a on la fuma, això si, puguen oferir-la a tothom sense que ningú digui coses com: “Això pica!” o “Te gust de palla!”


¡Volem que tothom aprengui a fer herbes saboroses que tots puguem assaborir i cultivar, volem ser els que li diguin a la gent d’aquesta zona como aconseguir aquestes metes i que cridin “Sugar Power!!!” Esperem que ningú hagi de recórrer mai mes al mercat negre a comprar material adulterat o de procedència desconeguda.


-----------------------------------------------------------------------------------------------------


Es pot dir més alt, però no més clar.

Des de El Panchi només ens resta oferir-lis tot el recolzament que els hi puguem oferir, que la vida son dos dies i estem aquí per ajudar-nos, i, per suposat, desitjar-lis tota la sort del món.


Salut!


P.D.: Com mes siguem, mes riurem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada