Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dissabte, 20 de febrer del 2010

Bones notícies legals!

Absolt per promoure el consum "legal" i no "il.legal" de cànnabis

Els fets van succeir l'abril de 2007, en un acte polític del partit "Representación Cannábica Navarra" que tenia previst un mes més tard concórrer a les eleccions, amb un programa al què defensaven la legalització del cannabis lúdic per als adults majors d'edat i del cànnabis medicinal, així com altres mesures relacionades amb la seva regulació en la producció i comerç.

La sentència recull que en aquell acte, entre els organitzadors, es trobava l'acusat, es van col.locar a l'escenari diverses plantes de marihuana "amb finalitat decorativa i com a expressió de la seva aposta política ", encara que al finalitzar, quatre dels participants les van començar a traslladar a l'exterior "amb la intenció de llençar-les".
En aquell moment, un dels participants va demanar a l'acusat que tallés algunes branques de les plantes per donar-li, al que va accedir l'acusat, que va lliurar als sol·licitants una branca "de petites dimensions", moment en el qual el va detenir la Policia Municipal de Pamplona que vigilava l'acte.

Assenyala el text que el pes brut de la planta i les branques va sumar 580 grams, i un cop sotmès al procés d'assecat, el pes va ser de 51,3 grams de cannabis sativa amb una riquesa de 4,1% i un valor de 162 euros al mercat lícit.

A la seva argumentació per absoldre l'acusat, el jutge destaca que l'acusat va participar i va col.laborar en l'acte descrit, però que aquest pretenia "certament, promoure el consum, però el consum legal, no l'il.legal", que és el que castiga el precepte adduït pel fiscal.

Tot i la petició fiscal d'una pena de 2 anys i una multa de 324 euros, la sentència absol l'acusat, com demanava la seva defensa per entendre que els fets no eren constitutius de delicte, uns termes que ara confirma el jutge.

Font: AQUI
-------------------------------------------------------------------

Mmmm... O sigui, que promoure el consum LEGAL no es "constituiu de delicte"... El que vol dir que... Podem fer anuncis a la tele!!! Us ho imagineu? :D

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada