Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dijous, 18 de febrer del 2010

L'exercit xinés es "canemitza"

L'exercit xinés fa servir uniformes confeccionats amb marihuana.

"El cànem que s’extreu del cannabis es ideal ja que absorbeix la suor i redueix l’entrada de radiació i rajos ultraviolats, van argumentar"

L’exercit d’alliberació popular xinés ha començat a vestir als seus soldats amb roba confeccionada amb fibra de cànem, la mateixa planta de la que s’extreu el cannabis, i els seus efectius d’elit ja van portar aquest tipus de roba a la desfilada pel 60 aniversari del règim comunista a l’octubre de 2009.

Segons va informar l’agencia oficial Xinhua, la productora d’aquestes robes n’elimina les substancies “tòxiques” de la planta per elaborar la fibra.

El departament de logística de l’exercit xinés, el més gran del món, va declarar que el cànem es ideal per als soldats, ja que “absorbeix la suor i redueix l’entrada de radiació i rajos ultraviolats”.



OBREN BOTIGA EXCLUSIVA AMB AQUESTES PECES
No només els soldats xinesos podran fer servir aquesta roba, ja que a la ciutat de Ningbo (est de Xina) s’ha obert una botiga exclusivament dedicada a la venda d’aquestes peces de roba, i que, segons els seus responsables, es la primera del món d’aquest tipus.

La botiga es diu “Han Ma Sheng Huo Guan”, va ser inaugurada el passat 8 de gener i també ven tovalloles i llençols fetes amb la mateixa matèria prima.

Font: AQUI
----------------------------------------------------------------

Jejeje... ara només falta que els fusells disparin porros!!! :)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada