Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

diumenge, 21 de febrer de 2010

L'opinió del dissabte

Inicio aquesta secció d'opinió on pretenc donar cabuda a diverses opinions o reflexions, tant meves com de qualsevol altre soci.

-------------------------------------------
En Pere està al pati, jugant amb els seus cotxes, com sempre.
Ja ha acabat l'escola i ara pot dedicar-se al que li agrada, que és gairebé tot.

És estiu, i el millor lloc de la casa és la terrassa, sempre que t'hi estiguis a l'ombra. Pere es deté a mirar el petit jardí que l'envolta. Les flors de la seva mare, les plantes altes i verdes del seu pare, i, a la dreta del tot, els geranis. Sap que són geranis per que la seva mare li ha dit un munt de vegades. Són les flors que més li agraden.

De fons sent el timbre, però ni es molesta, sap que obrirà la mare o el pare. En Pere segueix jugant.

A sopar! - Crida la mare d'en Pere.
Vinc! - Respon Pere

I realment hi va anar, per que aquella nit en particular tenia una gana de llop.

Al segon de seure a la taula en Pere va poder mastegar la tensió. No sabia que passava, però sabia que passava alguna cosa. Ho llegia a la cara del seu pare i a la de la seva mare.
No es va atrevir a dir res. Va començar a menjar per gana i per relaxar l'ambient.

Si és que t'ho vaig dir! - Va esclatar la seva mare - Sabia jo que això passava! Mira que t'ho he dit vegades, Manuel, que això és delicte, que ens buscarem problemes.
Però amor, - va respondre conciliador el seu pare - només és una denúncia. Suposo que hi haurà un judici i... el més normal és que m'absolguin. No hi ha hagut tràfic, tot el que trec és per mi, carinyo, tu ho saps, m'absoldran segur. No li he fet mal a ningú. "
I si no? Manuel, i si no? ¿Que farem? - La veu de la seva mare va començar a tremolar - ¿que farem si et fiquen a la presó?
I ja va trencar a plorar. El seu pare es va aixecar i la va abraçar. Van estar així una estona. El Pere anava menjant i mirant.

Aquella nit a Pere li va costar dormir. El seu pare a la presó? Per què? El seu pare era un pare normal. Anava a la feina cada día tret del cap de setmana i feia les coses que fan els pares. A la presó? El pare ho havia dit ben clar: "No li he fet mal a ningú". Llavors no podia anar a la presó, no? A la presó van els dolents. La gent que roba, la gent que mata, els dolents. Per què havia d'anar a la presó?

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada