Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dimecres, 31 de març del 2010

Declaracions del director general de la F.A.D. a la C.O.P.E.

Ignacio Calderón, director general de la F.A.D. (Fundació d’Ajut contra la Drogoaddicció) ha realitzat unes declaracions a la cadena COPE amb motiu de les X jornades de prevenció de drogodependències.

nacho.png


Segons el Sr. Calderón “L’alcohol es la substancia d’inici, es la que menys por o prevenció produeix als joves, perquè està integrada dins la cultura del nostre país. Però evidentment quan obres el consumo de l’alcohol es corre el risc de seguir amb altres substancies com el cannabis.


¡Vaja! Això si es una sorpresa! O sigui, que al consumir una droga dura com l’alcohol “es corre el risc” de passar a consumir una droga tova con el cannàbis i, suposo, això es una cosa que cal evitar peti que peti, no?


Però continua el president dient: La societat està molt desorientada i confosa amb el tema de la drogodependència i a qui afecta”. Imagino que la F.A.D., amb els seus alarmants missatges NO ha tingut res que veure en aquesta confusió. Imagino que, mercès a les seves campanyes que, bàsicament han consistit en dir NO, NO i NO (ah! i la droga es dolenta o mata, a triar) han contribuït a que la societat pugui saber amb que està tractant exactament quan parla de drogues.


Imagino que gracies als missatges que la F.A.D. retransmet per radio i televisió, la societat ha assolit la maduresa necessària per entendre que l’ús de drogues es una decisió personal i privada, i que el veritable enemic son els lobbys les màfies i el mercat negre que promouen, alimenten i mantenen, no?


Per últim, el Sr. Calderón afirma que “L’alcohol no es fomenta mai”. Suposo que aquest home no ha vist les curses de Fórmula 1 o de motos, i per tant no sap amb que es celebren les victòries, ni ha de mirar-se massa els programes sobre vins que ens ensenyen a apreciar-lo en el seu conjunt així com el perfecte maridatge entre alcohol i menjar, per posar només uns exemples de com “l’alcohol no es fomenta mai”.


Suposo que avui tinc un dia molt imaginatiu.



Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada