Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dilluns, 8 de març del 2010

Experts en oncologia debaten sobre l'ús terapèutic del cannabis

La junta local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) de Ponferrada portarà a debat la utilització del cànnabis -"marihuana"- com a teràpia alternativa per tractar el pacient oncològic.
La conferència -on es desgranaran els factors terapèutics d'aquesta planta, així com la legislació actual, que en prohibeix l'ús- tindrà lloc el dijous a la sala d'actes de la Casa de la Cultura de la capital berciana, a partir de les vuit de la tarda.

Aquesta trobada estarà moderada per la oncòloga de l'Hospital del Bierzo i membre del comitè tècnic de l'Associació Espanyola Contra el Càncer, María Purificación Rodríguez Cernuda. L'encarregat de la ponència serà el cap del servei d'Oncologia de l'Hospital de Lleó i membre, també, del comitè tècnic de l'associació, Andrés García-Palomo.

Després de la conferència s'obrirà un torn de preguntes al qual els assistents podran aclarir els seus dubtes sobre les possibilitats de l'ús terapèutic del cannabis.

Font: AQUÍ

Encara que (encara) no serveixi de molt, el Panchi recolza plenament qualsevol iniciativa que promogui el debat com a camí per arribar a un enteniment i respecte que considerem indispensable.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada