Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

diumenge, 14 de març del 2010

Amb compte amb la Xbox!

Aquesta vegada sortirem una mica al món exterior (que també existeix) i apartar la nostra mirada, per un moment, de la nostra benvolguda planta.


Qui no ha fet uns vicis amb la consola?


Reunits a casa d’algú, sempre hi ha un disposat a demostrar que es el pilot més ràpid o el general més llest.


I ara que tenim la possibilitat de jugar connectats, les partides es presenten encara millor.


Però, por que sempre hi ha un però, a l’altra banda de la nostra consola hi ha gent a la que la nostra diversió no els importa gens, sinó que els mouen un altre tipus d’interessos.


Vols saber quins? No deixis de llegir aquest article:


barra131.jpg



Microsoft aconsegueix tancar per unes hores Cryptome


cryptome-01-570x170.jpg


Cryptome es un lloc que, des de 1996, ve publicant documents confidencials i secrets, que van des de les identitats d’agents secrets, mapes d’instal·lacions militars fins als rangs d’IP que fa servir la NSA per accedir a les xarxes a on s’executen productes Microsoft.


De fet, cap a finals de l’any passat, el lloc va estar sota amenaça de tancament per part de Yahoo!,  després de que es publicara un document intern de la companyia a on es detallava la forma com eren espiades les comunicacions dels usuaris.


El dia d’ahir, al lloc va sortir publicat un extens document intern de Microsoft (22 pàgines), a on es descriuen amb profusió de detalls com la companyia emmagatzema les dades privades dels usuaris que accedeixen als diferents serveis en línia de la companyia (Xbox Live, Windows Live, Messenger, etc.), per després cedir-los a les diferents agències de seguretat que ho requereixin. De fet al document s’assenyala, per exemple, que Microsoft emmagatzema a perpetuïtat les adreces IP fetes servir per accedir al servei Xbox Live.


Clarament la publicació d’aquest document no va ser molt ben rebuda a l’interior de les oficines de Redmond, i aquests ràpidament van contactar amb els seus advocats per que s’invoqués la DMCA (Digital Millennium Copyright Act), de manera que s’obligués a la companyia que li presta el servei de hosting a Cryptome (Network Solutions) a donar-lo de baixa (tancar-lo) per violació als drets d’autor.


Això va provocar que Network Solutions es veiés obligat a tancar el lloc, però John Young (un dels seus creadors) va presentar una demanda de reconvenció, assenyalant que la publicació del document obeïa a un ús just d’aquest (donar a conèixer als usuaris informació rellevant sobre l’´us de la seva informació privada). L’estratègia de Young va donar fruit, ja que Microsoft va retirar la seva demanda a la que s’invocava la DMCA, pel que el lloc torna a estar, novament, “en línia”.


Font: AQUÍ

barra131.jpg


Sembla que amb les consoles, el messenger, etc, no tot es diversió, així que amb compte.
Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada