Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dimarts, 2 de març del 2010

Vols llavors gratis? Passa't per l'ajuntament.

Des de Reus ens arriba aquesta sorprenent (i real) notícia.

La Coordinadora Reusenca Independent (CORI) ha decidit repartir 5.000 llavors de forma totalment gratuïta.

Aquestes llavors provenen d'un banc holandès i són de la varietat "Eduard Ortiz" (potser el primer polític del món que te una varietat de marihuana amb el seu nom).

Però ... Que t'empatolles?

Per entendre del tot aquesta notícia, el millor és començar a poc a poc.

El passat 22 de gener, la CORI va presentar davant el ple de l'ajuntament de Reus una moció per derogar l'article 25.1 de la Llei orgànica 1/1992 (àlies, llei Corcuera).
Segons expliquen des de la CORI, no hi va haver debat, propostes o res semblant. Es va procedir a la votació directament, sense més preàmbuls, i la cosa va quedar així:

En contra: 26 vots
PSOE 10 (vaja, com canvia el conte d'estar a l'oposició a estar manant)
CIU 8
PP 4 (CiU i PP en la seva línia)
ERC 2 (Coi! Què ha passat amb el contingut de la pàgina 71 del seu PROPI PROGRAMA ELECTORAL?
ICV-EUiA 2 (Aquests com ERC, molta legalització de boqueta, però a l'hora de la veritat ...)

A favor: 1 vot (cal que posi de qui?;)

La cosa no hagués tingut mes repercusions si el portaveu del PSC que es a l'hora tinent d'alcalde, no haguès enviat una carta als ciutadans (amb les despeses que això comporti també pagades pels ciutadans) avisan't-los del perill de les drogues (i, per simpatia del perill de la CORI?).


Sr. Eduard Ortiz, des d'aquí només puc dedicar-li un efusiu aplaudiment.

A mi mai m'ha escrit cap portaveu de cap grup municipal per explicar-me que ha passat a cap sessió plenària. Ho fa vostè cada vegada que hi ha ple? Imagino que si, ja que, en cas contrari, podria semblar que s'està fent una utilització "interessada" dels recursos públics, no li sembla?

D'altra banda, no pot deixar de sorprendre'm que el Sr Eduard Ortiz afirmi que "tothom té dret a tenir el seu barri lliure de trànsit i consum d'estupefaents".

Sr. Eduard, de veritat pensa vostè tancar tots els bars, cafeteries, teteries, estancs i qualsevol altre establiment on es produeixi "tràfic i consum d'estupefaents"? Sincerament, no l'hi aconsello, i menys en aquests temps de crisi.

Davant d'aquest ¿pueril? atac a una proposta que ja havia estat votada en sessió plenària (el ple es va celebrar el 22 de gener i la carta és del 29 de gener) i que, sense l'incondicional suport del Sr. Eduard Ortiz, hauria passat desapercebuda, la gent de la CORI ha decidit respondre amb 2 accions.

1 .- Crear una varietat i batejar-la com "Eduard Ortiz" (les bones obres sempre tenen recompensa ... i, de tant en tant, les altres també)

2 .- Repartir 5.000 llavors d'aquesta varietat al despatx que té la CORI situat a l'ajuntament de Reus, planta entresòl.

Així que ja sabeu on anar, que ja mateix s'ha d'anar plantant!!!! : D

Salut!

P.D.: Fàstic de polítics!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada