Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

diumenge, 14 de març del 2010

Viena Crida

ACCIONS D’ENCOD A LA REUNIÓ DE LA COMISSIÓ D’ESTUPEFAENTS DE LES NACIONS UNIDES A VIENA
8 - 12 de març de 2010

arton1-thumb1.jpg


Del 8 al 12 de març de 2010, es realitzarà la sessiò anyal nr. 53 de la Comissió d'Estupefaents de l'ONU a Viena, Àustria. 
En aquesta reunió els governs de tot el món declararan un cop mes el seu recolzament a la “lluita global contra les drogues””, es a dir, les substancies (fulla de coca, cannabis, opi i els seus derivats) que van ser prohibides per una Convenció de l'ONU al 1961. 
ENCOD serà activa dins i fora de l’edifici de l’ONU per recordar als governs que es suposa que ells protegeixen als seus ciutadans en lloc de perseguir-los.


PROGRAMA


DSC02507-2-abef1-thumb.jpg


Dilluns 8 i Dimarts 9 de març, 9:00, VIC – Vienna International Center (Kaisermühlen, U1) 



DSC02518-2-954ca3-thumb3.jpg



DSC02511-2-bef1-thumb.jpg


Manifestació al front de l’entrada de la Comissió d’Estupefaents de l’ONU (CND)


DSC02520_cut-2-efcdb1-thumb.jpg


Parlament del Czar de drogues Antonio Maria Costa a les Nacions Unides



Dijous 11. de març, 19:00, Landtmannsaal, Cafe Landtmann(Dr.-Karl-Lueger-Ring 4, Herrengasse U3)


Clubs de Cannabis Medicinal - Marges per un mercat controlat per al cannabis medicinal


Un debat amb el Dr. Kurt Blaas (http://www.blowdoc.at), Joep Oomen (ENCOD), Dr. Gebhard Heinzle (Advocat, http://www.legalisieren.at, seguit per: “The War on Drugs”, Film (A, 99 Min.)



Divendres 12 de Març, 10:00, Löwel Zimmer, Cafe Landtmann(Dr.-Karl-Lueger-Ring 4, Herrengasse U3)
Conferencia de premsa: ENCOD convida als representants dels mitjans de comunicació a una conferencia de premsa amb els membres de la delegació.

vienna-1b7d1-thumb.jpg


Accions d’ENCOD durant les reunions de la Comissió d’Estupefaents als últims anys


Al 2009, ENCOD va organitzar una conferencia de premsa, va participar a una manifestació davant l’edifici de l’ONU i va qüestionar al Czar de Drogues de l'ONU, Antonio Maria Costa, demanant-li que presentés les proves de que la prohibició efectivament contribueix a reduir el consum.


Al 2008, ENCOD va organitzar una manifestació i una conferencia i va fer una pregunta senzilla al Czar de Drogues de l’ONU, Antonio Maria Costa:


“Com explica vostè que als Països Baixos, on el cannabis està legalment disponible pels adults, el nivell de consum es mes baix que a d’altres països europeus i als EEUU?”


El Sr. Costa no va poder (i encara no pot) respondre aquesta pregunta.


Al 2007, ENCOD va escriure una carta a tots els participants de la reunió de la Comissió per fer de “Viena 2008” una oportunitat per trobar una solució sensata als problemes relacionats amb les drogues..


Al 2006, ENCOD va fer una crida a tots els participants de la reunió de la Comissió, per abandonar totes les excuses per no començar a discutir la reforma de les lleis antidrogues.


peace_3-3552e1-thumb.jpg


Al 2004, ENCOD va escriure una carta a tots els participants de la reunió de la Comissió, sobre la necessitat d’instal·lar un diàleg seriós amb la societat civil sobre les polítiques de drogues.


Al 2003, ENCOD va organitzar una conferencia i una manifestació a l’edifici de l’ONU (2.500 participants)


Al 2002, ENCOD va escriure una carta a tots els participants de la reunió de la Comissió sobre la lluita contra la producció de drogues als països en vies de desenvolupament.


Al 1998, ENCOD va presentar el Manifest per Polítiques de Drogues Justes i Eficaces que des de llavors ha estat signat per mes de 200 organitzacions.


Font: AQUÍ


Salut!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada