Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

diumenge, 14 de març del 2010

Itàlia fa un pas endavant

Com sempre, la veritat es defensa sola, el que passa es que ho fa de mica en mica.


Aquí us deixo aquesta noticia que no ve més que a confirmar el que es ja un clam popular (que no polític).



barra131.gif.png



En mig de l’enrenou polític que sacseja Itàlia, govern i oposició han consensuat la nova llei de cuidats pal·liatius i teràpia del dolor.


italia.jpg



Aprovada per unanimitat, aquesta llei preveu l’accés més senzill als medicaments per als malalts crònics i terminals. Es calcula que 250.000 famílies italianes estan afectades per aquesta novetat legislativa. A més, s’ha introduït també la possibilitat de que les medicines puguin ser administrades als menors.



Morfina, opiacis i derivats del cannabis faran, a partir d’ara, més fàcils els últims dies de vida d’un malalt terminal a Itàlia.


Amb aquesta nova legislació, no serà necessari que el metge expedeixi una recepta especial cada vegada que sigui necessària la medicina, sinó que el farmacèutic la podrà dispensar amb la còpia d’una recepta anterior.


Govern i oposició van coincidir en la joia al finalitzar la sessió de la Càmera mentre a poques passes, al Senat, s’hi enfrontaven fogosament amb la Llei del Legitim Impediment.


Per sustentar aquesta nova llei de cuidats pal·liatius i teràpia del dolor, el govern italià ha disposat una partida de 150 milions d’euros anyals.



Font: AQUÍ



Ara si que valdrà la pena anar-se’n a Itàlia a per unes pizzes! ;)


Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada