Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dijous, 1 d’abril del 2010

Nou (i conegut) fàrmac a base de cannabis pot aprobar-se a Espanya.

Avui porto el que pot arribar a ser una gran noticia pels afectats per esclerosis múltiple. Esperem que es faci realitat.

barra131.jpg

Espanya està a prop d’aprovar un fàrmac fabricat amb cannabis



LONDRES (Reuters) - Un medicament pioner contra l’esclerosis múltiple fabricat amb cannabis, l’admissió del qual s’ha anat retardant durant molt de temps, podria ser aprovat per Espanya i el Regne Unit al segon trimestre del 2010, va dir dijous el seu fabricant.



sativex.png



GW Pharmaceuticals va dir que els reguladors d’ambdós països havien arribat a la conclusió de que no hi havia cap problema de qualitat, seguretat o eficàcia per resoldre. Les negociacions estan ara centrades en aclarir alguns punts relacionats amb el folletó d’informació per al pacient.


L’aprovació del fàrmac Sativex a Espanya i Regne Unit serà un important esdeveniment per al laboratori britànic.


El medicament, que s’administra mitjançant l’extensió d’un esprai sota la llengua, serà comercialitzat al Regne Unit per la companyia alemanya Bayer i a la resta d’Europa per l’espanyola Almirall.


Els assajos clínics van demostrar que Sativex redueix les convulsions als pacient amb esclerosis múltiple que no responen adequadament a les teràpies existents.


Al 2005, el fàrmac va esdevenir el primer del món amb cannabis com a base principal en obtenir l’aprovació dels reguladors de Canadà.


GW esperava que fos aprovat al 2003, però el llançament del medicament, que s’extreu de plantes de marihuana plantades a llocs secrets del camp anglès, es va veure retardat pels reguladors europeus.
Samir Devani, analista de Nomura Code, va dir que l’anunci del dijous va ser un “fet molt positiu" per GW, tot i que continuen havent dubtes sobre el potencial comercial de Sativex.


En particular, la tassa de consum al Regne Unit estarà limitada fins que l’Institut Nacional per la Salut i Excel·lència Clínica (NICE, por les seves sigles en anglès) decideixi si ha de ser reemborsat al Servei Nacional de Salut (NHS, per les seves sigles en anglès), el que, segons Devani, serà un desafiament.


Encara s’han de fer noves proves clíniques abans de que la medicina estigui preparada per ser presentada als Estats Units, a on el soci de GW es la japonesa Otsuka.



Font: AQUÍ

1__%23%24%21%40%25%21%23__barra131.jpg

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada