Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dilluns, 5 d’abril del 2010

En aquests temps de crisis, si dona calers, tot s'hi val.

El Palau de Fires acollirà un esdeveniment sobre el món del cannabis
Tindrà lloc entre el 21 i el 23 de maig vist l’èxit obtingut a Madrid o Barcelona

expocannabisur_ok_alta.png


El Palau de Fires de Màlaga acollirà aquest any un nou esdeveniment que, com a mínim, resulta curiós. Es tracta d’una exposició dedicada en exclusiva al món del cannabis que tindrà lloc entre el 21 i el 23 de maig. La mostra, segons afirmen des de el Palau, “tindrà 3.000 metres quadrats d’exposició i una àmplia representació nacional i internacional de la cultura i industria cannàbica".


L’esdeveniment es dirà Expocannabis Sur i ja s’ha celebrat en sis ocasions a Barcelona i cinc a Madrid. L’última a la Ciutat Comtal va ser al febrer de l’any passat i va contar amb la presència de 150 empreses en 8.000 metres quadrats i mes de 19.000 visitants.


Per altre part, el Palau va oferir ahir els seus números de 2009. Va facturar 5,8 milions i va arrossegar un dèficit d’1,9 milions. Va generar, indirectament, a la ciutat 94 milions d’euros després d’organitzar 19 fires i acollir a mig milió de visitants.


Font: AQUÍ


barra131.jpg

Aquesta noticia resulta, des de el meu punt de vista, paradòxica.



Per una part, l’organització d’un esdeveniment d’aquestes característiques no deixa de ser una gran noticia per a tot el col·lectiu d’usuaris de cannabis. L’anomenada fira no ve mes que a confirmar la integració de la marihuana a la nostra societat, que, com sempre, es manté al marge dels interessos de les polítiques dels diferents governs.



Per part de El Panchi no podem mes que aplaudir la iniciativa i desitjar-los tota la sort del món.



Però, per l’altre cantó, com pot organitzar-se una fira sobre una cosa que, amb la llei a la ma, es il·legal?



No se a vosaltres, però a mi em costa imaginar que un dia es pugui permetre (i organitzar-se) una fira dirigida a assassins o violadors per motius evidents. Pensament aquest que em porta a creure que en el cas del cannabis, aquests motius no son, d’entrada, tan evidents.



I si no m’equivoco amb les meves elucubracions, llavors, a que juguem?



A perseguir al ciutadà? A recaptar (mes) diners gracies a les multes? A que alguns mantinguin una substanciosa (i oculta) font d’ingressos?



Jugar a “Agafa la pasta i corre” mai ha estat beneficiós per ningú, tret del que agafa la pasta, i, no ens enganyem, el que enganxa el premi no acostuma a ser el ciutadà corrent.



No va sent hora de canviar les regles per tal de que podem guanya tots?



Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada