Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dilluns, 12 d’abril del 2010

El senat creant normes pels demès...

M’arriba la següent noticia:

El Senat reclama fer tests obligatoris de drogues als controls de trànsit

Crec que el titular no necessita explicació.


El que pot ser si que caldrà d’algún tipus d’explicació (o mes be, conte, arribant d’on arriba) es saver com pensen resoldre el tema de que el consum de cannabis es detectable, mitjançant aquests controls, fins a un mes després d’haver-lo consumit. Tot i que es cert que determinades varietats de marihuana perllonguen els efectes, podem afirmar que no tant. ;)


I això si només parlem de cannabis, per que també està el tema de totes les drogues legals, vull dir, la actual farmacopea (que fa servir fàrmacs, i no drogues, lliuren’s el senyor).


Si la proposta del PP (Cristina Hernàndez, Javier Rodrigo de Santos, Santiago Moya) arriba a ¿bon? port, podria donar-se el cas de que pel matí algú vagi al metge a per una recepta i, per la nit, un amable agent el premiï amb una altre. Un detall aquest que, de tirar endavant la obligatorietat dels controls, probablement quedarà sense resposta (per no perdre el costum).


Des de El Panchi opinem que la combinació de drogues i conducció no acostuma a ser una bona idea en general, i, depenent del tipus de substancia, la desaconsellem totalment, però creiem que abans de posar-se a treure la pasta al personal realitzar controls anti-droga, aquests haurien de ser suficientment fiables, requisit que, a dia d’avui, no compleix cap dels tests disponibles.


Per si això no fos prou, queda per veure com es pensa actuar davant de moltes altres drogues (tabac, cafeina, taurina, etc) que son fins i tot promocionades per televisió (“un refresc de cola ens ajudarà a combatre el cansanci al conduir”), ja que si es pensa actuar “contra les drogues”, serà contra totes, ¿no? ¿O es que hi ha drogues “bones” i drogues “dolentes”? I, si aquest es el cas, qui decideix quina es la bona i quina la dolenta? I com? Amb quin criteri?


I per acabar, una petita reflexió. A ningú se li escapa que conduir un vehicle drogat pot ser molt perillós, però... i conduir un país?


¿Per quan un control anti-droga per a senadors, ministres, consellers, presidents, diputats i la resta de “noblesa”? ¡Uy! ¡Que tonto! Que a tots aquests senyors i senyores només els mou el desig de treballar al servei dels ciutadans.


Disculpeu, es que no m’hi he fet el test, i potser vaig drogat.



Salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada