Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dimarts, 6 d’abril del 2010

A veure si anem acabant alguna guerra

Califòrnia votarà al novembre la legalització de la marihuana

En cas de prosperar, la nova llei aixecaria les restriccions d’ús per als majors de 21 anys.
S’estima que l’estat obtindria mes de 1.300 milions en impostos.

b.jpg

foto.png


La Secretaria d’Estat de Califòrnia va anunciar que la iniciativa ciutadana per legalitzar la marihuana va obtenir el número de recolzaments suficients per a ésser votada en referèndum al novembre en el marc de les eleccions a governador.


El grup de promotors de la proposta a favor de despenalitzar el consum d’aquesta substancia va aconseguir presentar mes de les 433.971 signatures demanades per les autoritats per sotmetre l’anomenada “Cannabis Act" a l’aprovació popular.


En cas de prosperar, la nova llei aixecaria les restriccions sobre l’ús personal de marihuana als majors de 21 anys a Califòrnia.


La proposta estableix el límit legal de possessió en 30 grams per persona i el cultiu privat d’aquestes plantes, sempre que la parcel·la no superi els 2,3 metres quadrats.


D’ésser aprovada, el cannabis passaria a ser una droga lícita en aquest estat, com el tabac i l’alcohol, i suposaria una important font d’ingressos en impostos comercials i productius per les administracions local i estatal.


S’estima que las arques públiques obtindrien mes de 1.300 milions de dòlars a l’any en taxes derivades d’aquesta substancia.


Des de 1996, es legal en aquest estat la comercialització de marihuana amb finalitats mèdiques i aquest mes el Tribunal Suprem de Califòrnia va aixecar les restriccions sobre les quantitats d’aquesta droga que pot tenir un malalt al seu poder, així com en número de plantes que pot conrear.



Font: AQUÍ



Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada