Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dimecres, 7 d’abril del 2010

Quesquesé cest Merdé??

Està la cosa revoltada amb tot això del cannabis en particular i de les drogues en general.


Por un cantó, la cadena de televisió cuatro, sempre en busca de l’audiència ajut social, ens proposa un nou “experiment social” al que tractarà de deshabituar a 10 persones de les seves diverses adiccions.


370.png


Par tal de fer-ho (i com sempre) es contarà amb l’ajut de diversos profesionals, amb opinions que son i seran totalment independents, sense importar el numero de ceros que tingui el xec que en rebin a canvi. Si les opinions d’aquests profesionals coincideixen amb les de la cadena, sera pura casualitat. Com sempre. Coneixent la trajectòria de la cadena amb els seus acostaments i informació sobre les drogues, m’ho puc arribar a creure tot.


botell.png


D’altre banda, la Diputació d’Alacant no sembla massa contenta amb el proper “botellodrom” ¿? que es pretén instal·lar. O, com a mínim, qui no està gens content es el seu director tècnic del pla provincial de drogodependències, Bartolomé Pérez.


Segons aquest home, aquest tipus d’instal·lacions ¿? “susciten el consum de substancies”. Ara que recordo... ¿no es deia el mateix de l’educació sexual a les escoles? Segons molts psiquiatres i altres “entesos”, els col·legis passarien de ser temples del coneixement a catedrals del sexe en un parell de classes...


Tot i que no ens hem de preocupar gaire, ja que el mateix Bartolomé proposa la creació d’activitats que siguin “veritablement atraients” per als joves, tot i que, per no perdre el costum, no especifica exactament de quines activitats parla.


L’altre col·lectiu que no ha trigat a afegir-se a les queixes ha estat el gremi d’hostaleria. Recriminen que el botellodrom generaria competència deslleial, donat que l’horari d’obertura es el mateix que el de bars i discoteques.


Curiosament, aquest gremi no te res a dir (que se sàpigue) del preu que cobren per una cervesa, i no diguem ja per un cubata. El seu silenci sobre aquest punt resulta molt aclaridor.


Moltes veus s’aixequen contra una proposta valenta per part d’un ajuntament que prova de trobar sortida al que es una realitat social, agradi a qui agradi. Els joves que ho desitgin consumiran alcohol. Tant si als erudits, psicòlegs, savis o “vigilants de la nostra seguretat” els hi agrada com si no. Si algú pretén cobrar 3, 6 o 10 euros per una cervesa no hi ha mes que acollir-se a la llei del mercat i aprovisionar-se al super mes proper. ¿Competència deslleial? Pot ser, però... ¿per part de qui?


¿Incitació al consum d’alcohol? Per això ja està la Fórmula 1, els programes sobre vins i la ingent quantitat de publicitat encoberta que esquitxa gairebé qualsevol serie o pel·lícula actual.


jeje.png


Però tranquils, que des de l’altre costat del món, amb la metralladora carregada de porros, arriba Terminator, disposat a terminar, aquesta vegada, no amb hordes de dolents que es llencen cap a una mort segura, sinó amb la galopant, persistent i inacabable crisis que pateix l’estat de Califòrnia. Crisis que, per suposat, no ha provocat la seva gestió, sinó les “circunstàncies internacionals”. El mateix que diu Zapatero. Casualitats de la vida.


Així que pel novembre, els californians acudiran a les urnes per decidir si fumar-se un porret es delicte o no. Probablement sortirà que si, però guaiteu, que sempre poden haver-hi sorpreses.


I, si un s’atura un moment, i tira de memòria, se n’adona que la marihuana va ser il·legalitzada per motius econòmics, i uns quants anys desprès, pot ser que es legalitzi pels mateixos motius.


Fascinant el nostre sistema democràtic que garanteix les llibertats blá blá blá.


Així que relaxin-se tots, agafin lloc al sofà, carreguin-se de crispetes, i a gaudir. Que tots sabem que quan Estats Units esternuda, Europa es refreda, i quan els californians diguin que fumar maria es una cosa totalment legal i permisible, començarà la telenovela dels nostres polítics dient tonteries del tipus “i tu mes” a les que tant acostumats ens tenen.



Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada