Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

diumenge, 23 d’agost del 2009

Viatgem? L'índia en un glop.

Pensar en Índia des d'un punt de vista gastronòmic, és per a mi, evocar els centenars de colors de les diferents espècies, amb els seus centenars de sabors i els seus centenars d'aromes.

És deixar-se portar per uns sabors salvatges i punxants, un remolí d'aromes i gustos.

Però com els indis molt bé saben, tot en excés, és dolent i provoca desequilibri. Així que aquest volcà gustatiu ha de tenir, de fons, un llac on refredar-se. És aquí on apareix el Lassi.

El Lassi és una refrescant beguda de iogurt gelat i pot ser dolç o salat. En la seva forma més bàsica s'elabora afegint una mica d'aigua al iogurt i batent la barreja fins que estigui escumosa. Llavors ho servim en gots amb glaçons.

A partir d'aquí, les combinacions són infinites. Les úniques normes a respectar són que el iogurt sigui de bona qualitat, ja que en diluir-ho ha de mantenir la seva consistència espessa i cremosa així com la seva lleugera acidesa, i la nostra pròpia imaginació.

Aquí us proposem una visió més verd, tot i que igual de refrescant, del lassi.

Lassi de Marihuana

Ingredients (4 persones)

- Entre 4 i 8 gr. de fulla de marihuana
- 1/2 litre de llet (2 tasses)
- 1/2 litre de iogurt (que sigui de bona qualitat, uns 4 o 5 de iogurts individuals)
- 2 gr. de cardamom.
- 20 gr. de sucre.
- Unes gotes d'aigua de roses i una mica de canyella, nou moscada i/o clau. Això va a gustos.

En un cassó o una olla barreja tots els ingredients tret del iogurt. Posa el cassó al foc i no et descuidis, perquè has d'abaixar el foc just abans que comenci a bullir. Aleshores deixa-ho així, a foc baix, durant mitja hora. Amb això aconseguim que la llet n'extregui el THC de les fulles i alhora es aromatitzi amb les espècies.

Transcorreguda la mitja horeta, treu-lo del foc i deixa que es refredi, després cola-ho i afegeix el iogurt a la llet resultant. Batre-ho a mà o amb batedora és una qüestió de gustos, encara que jo tiro de batedora.

Agafa quatre gots grans, posa-hi un parell de glaçons, serveix i refresca't!

Salutacions!
¡Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada