Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dissabte, 15 d’agost del 2009

Recepta bàsica: Alcohol i concentrat de marihuana

Per acabar amb les elaboracions més bàsiques realitzades amb marihuana, avui veurem com fer alcohol de marihuana, que generalment no és apte per cuinar, per la seva elevada concentració d'alcohol, i concentrat de marihuana, que és el que s'utilitza a la cuina.

Per fer l'alcohol de marihuana necessitarem uns 100 gr. de fulla per cada litre d'alcohol. Aquest alcohol ha de ser d'alta graduació, com ara whisky, orujo, rom, etc, encara que si prefereixes un de més suau també el pots fer servir. L'única diferència és que, al tenir menys graduació alcohòlica, no serà tan eficaç diluint el THC.

Posa els 100 gr. de fulles i el litre d'alcohol en un bol, remena bé, assegura't que les fulles quedin al fons i tapa-ho. Hauràs de deixar-ho reposar com a mínim dos dies, per donar-li temps a l'alcohol a fer la seva feina.

Un cop passat aquest temps, cola el líquid i esprem les fulles a consciència. Guarda el resultat en una ampolla i ja ho tens. No seria mala idea etiquetar l'ampolla d'alguna manera per saber el que conté, i, a l'hora de consumir aquesta beguda, sigues prudent. :)

Per fer el concentrat, el procediment és gairebé idèntic. Deixa els 100 gr. de fulles amb l'alcohol, tapats en un bol durant dos dies i ara, en comptes de colar, li traiem la tapa i deixem la barreja a l'aire, per a que l'alcohol s'evapori. Normalment amb una nit és suficient per fer que l'alcohol es redueixi a la meitat.

Un cop reduït, colem i exprimim bé les fulles. Si tot ha anat bé, hauríem de tenir mig litre de concentrat, però per concentrar-ho encara més, posarem això en un casset i, a foc lent, ho anirem escalfant per evaporar més alcohol i deixar el resultat a la meitat, és a dir, un quart de litre.

Ara tenim un concentrat de gran potència. Més o menys mitja culleradeta d'aquest líquid equival a 1 gr. de fulles, així que ves amb cura i respecta les dosis. Ho agrairàs.

Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada