Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

diumenge, 9 d’agost del 2009

Recepta bàsica: Mantega de marihuana

Avui presentem una altre de les receptes més bàsiques que es poden fer amb marihuana, i que té infinitat d'usos a la cuina. La mantega de marihuana.

Ingredients:
- 100 gr. de fulla de marihuana
- 1 litre i quart d'aigua (una tassa equival, més o menys, a un quart de litre)
- 500 gr. de mantega

Si vols fer més quantitat, recorda afegir 100 gr. de mantega i un quart de litre d'aigua (una tassa) per cada 50 gr. de fulles.
Com veuràs, aquesta recepta és senzillíssima. Fica tots els ingredients en una olla i posa el foc al màxim perquè bulli. Un cop comenci a bullir, baixa el foc, tapa l'olla i deixa-ho bullir poc a poc entre hora i mitja i dues, remenant de tant en tant.

Quan vegis que els ingredients ja han lligat (aigua, mantega i fulles ja són un) però encara és líquid, apaga el foc i cola-ho tot (amb cura de no cremar-te). Esprem bé les fulles que hi hagi al colador amb un cullerot o un casset per extreure'ls el màxim "mejunje" possible. Et pot ser molt útil fer servir un xino o un passapuré.

Deixa reposar el líquid colat resultant fins que la mantega es separi de l'aigua. Llavors fica-ho a la nevera o al congelador. Quan es refredi, la mantega es solidificarà sobre l'aigua, amb el que podràs treure la mantega amb facilitat. Si optes pel congelador, tingues cura que no se't congeli l'aigua. Aquesta aigua no serveix per a res, així que la pots rebutjar.

Un cop hagis extret la mantega, pots conservar-la a la nevera o congelar-la.

Si la faràs servir a les teves receptes recorda que, més o menys, 125 gr. d'aquesta mantega equivalen a 25 gr. de fulles, així que hauràs de dividir per 5 la quantitat de mantega que posis per saber a quants grams de fulles corresponen.

Per exemple, necessitaràs 25 gr. de mantega per reemplaçar 5 gr. de fulles de marihuana.

En canvi, si el que vols substituir és farina de marihuana, hauràs de multiplicar per 5 els grams de farina indicats a la recepta per saber quanta mantega et cal.

Espero que us agradi i que aprofiti.

Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada