Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dijous, 6 d’agost del 2009

Toleraràs aquesta injustícia?

La nostra benvolguda planta ens ha donat, des de sempre, molt.

Proporcionant-nos teixits, roba, corda, paper i, com no, el tan anhelat descans del guerrer, on tot pren un altre color. Per si això fos poc ens ajuda contra malalties com el glaucoma, alleuja les penúries dels afectats de càncer, esclerosi ...

Igual que si d'una mare es tractés, la seva màxima sembla ser "donar molt, demanar poc".

Però molts dels seus usuaris prefereixen ocultar-se a l'ombra, conrear i consumir a la intimitat de les seves cases, sense que ningú, excepte els més propers, ho sàpiguen. Tornant-se invisibles als ulls de la societat.

Creuen que, esfuman't-se dins del tropel de la massa, no tindran problemes amb la policia, amb els veïns, amb la justícia. Però no s'adonen que és, precisament, aquesta invisibilitat, part de la causa dels seus problemes.

Al consumir o conrear cannabis de forma clandestina, fomenten, a la vegada, la clandestinitat del cànnabis, sense voler-ho, per descomptat, però també sense posar-hi remei, i així, la roda gira i gira, sempre en contra nostra, amb lleis repressores sense sentit, amb suport policial i judicial.

Toleraràs aquesta injustícia?

Pensa per un moment ... ¿Van aconseguir les dones el reconeixement dels seus drets amagant-se? O van triar sortir a la llum pública i defensar el que era seu?

Associa't o crea una associació, club de consumidors o el que se t'acudeixi. Funda un col lectiu. Fes-te visible. Afegeix el teu gra de sorra i fem una muntanya.
No t'equivoquis, la teva aportació és important, encara que pensis que tu sol poca cosa pots fer, encara que creguis que, estant on estàs, a qui li ha d'importar.

Ens importa a tots, perquè no té la mateixa força un que deu, ni tenen la mateixa força deu que cent, però per arribar a cent, es necessiten molts uns, i un d'ells pots ser tu.

Hi ha milers, milions de formes de fer-se visible, de plantejar a la societat, i als seus dirigents, el problema real que tenen, que no és el cànnabis, sinó les actuals lleis i polítiques repressores.

Pensa-ho detingudament i actua en conseqüència, cadascú sap la seva història, però deixa'm tornar't-ho a dir... Toleraràs aquesta injustícia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada