Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dimecres, 29 de juliol del 2009

Recepta bàsica: Farina de marihuana

Avui proposem una de les bases de la cuina cannàbica, la farina de marihuana, que ens servirà per realitzar delicioses preparacions, como un te, un batut, guacamole... Mmmm ¡Quina gana!
Aquesta farina es pot fer tant amb fulles com amb cabdells (el que afectarà directament a la potència). L'important es que, facis servir el que facis servir, estigui ben sec.

Si no es el cas, pots utilitzar el forn (com a molt uns 15 minuts a no mes de 100º).
Si ho fas, ¡vigila constantment per que no es cremi!

Ves amb molt de compte de treure qualsevol tija o branqueta. Utilitza exclusivament fulles seques.

Un cop tinguis els cabdells o les fulles netes de tiges, rebrega-ho tot amb les mans, tanta com puguis i després només ho has de moldre (amb una picadora, molinet de cafè, etc). Al final hauries d'obtenir una pols molt fi (per fer-ho, el molinet de cafè es ideal).
Deixa que tota la pols es posi abans d'obrir la picadora o el molinet.

Si vols assegurar-te d'eliminar qualsevol resta indesitjable, pots tamizar la farina.

Un cop la tinguis, la pots conservar a la nevera o al congelador.

Quan facis servir aquesta farina, els teus plats agafaran un característic color verd.

En cas que no tinguis suficients fulles o cabdells per la recepta, pots substituir el que et falti amb farina de cereal (blat, blat de moro, etc).

I, per últim, si decideixes substituir la farina per mantega o oli de marihuana, no oblidis afegir la quantitat equivalent de farina de cereal.


Salutacions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada