Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dijous, 30 de juliol del 2009

Èxit a l'estudi clínic en fase III amb l'extracte de cannabis Cannador en l'esclerosi múltiple

Recentment s'ha completat un estudi clínic amb l'extracte estandarditzat de cannabis Cannador realitzat amb 279 pacients que presentaven esclerosi múltiple amb rigidesa muscular, sota la direcció del Dr. John Zajicek, professor de la Peninsula Medical School de Plymouth, Regne Unit.

L'estudi va complir amb el seu objectiu principal, demostrar la superioritat del Cannador sobre el placebo en el tractament de la rigidesa muscular. L'extracte de cannabis també va ser superior al placebo pel que fa als paràmetres secundaris d'eficàcia, com ara dolor, espasmes musculars, qualitat del son, i als qüestionaris sobre la gravetat de l'espasticitat i la discapacitat general a causa de l'esclerosi múltiple .

L'estudi, que es va dur a terme a 22 centres del Regne Unit, va ser patrocinat per l'Institut d'Investigació Clínica d'Alemanya i la companyia farmacèutica Weleda de Suïssa. Es tracta d'un estudi aleatori, doble cec, controlat amb placebo, en fase III, al qual 143 malalts van rebre l'extracte de cannabis encapsulat i 134 un placebo.

Cada càpsula de Cannador contenia 2'5 mg de THC (dronabinol) i uns 1'25 mg de CDB (cannabidiol). Els pacients van rebre l'extracte o el placebo durant 12 setmanes, de les quals les dues primeres es van emprar per a trobar la dosi individual de cada pacient.

Aquest article, amb la informació preliminar, es basa en l'informe de l'estudi clínic i va ser escrit en col·laboració amb els patrocinadors. Al setembre seran presentats amb detall els resultats en un congrés que se celebrarà a Dusseldorf (ECTRIMS) i la IACM ho publicarà en el seu Butlletí.

Font: Associació Internacional pel Cannabis com a medicament

Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada