Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dilluns, 27 de juliol del 2009

Cultives? Potser aquest soft et serveixi.

CannaTools es un programa que et permet informatitzar el teu cultiu.

Segons els autors:

Amb aquest programa sabràs quan fer la collita, quantes hores de llum rep al dia, quina capacitat tenen els contenidors, testos, jardineres i altres recipients, així com desar les dades de creixement, Ph, E.C., temperatura i humitat de cada planta. Imprimir etiquetes, fitxes per planta o jardí i veure gràfics comparatius de tots els paràmetres. Podràs mantenir un àlbum de fotos per cada planta i un diari de tasques per cada jardí i/o planta.
A més, com a novetat a la nova versió 4.2.3 i següents, s'hi ha afegit un programador de relés per port serie, per poder controlar un armari bàsic de cultiu. Pot controlar fins a 4 relés.
Des de la pròpia web pots descarregar-te un manual d'ús en format Html, i el millor de tot es que l'aplicació es gratuïta.

El problema es que està disponible només per Windows, tot i que els usuaris de Mac i Linux sempre poden tirar de màquines virtuals.

Un altre punt en contra es que, per que el programa funcioni, necessites tenir instal·lat un motor de bases de dades compatible amb MS Sql Server (no indiquen quina versió, per dates suposem que mínim la 2000) o Pervasive SQL2000i o Pervasive SQLV8.

Com a punt negatiu final i segons la pàgina web de l'autor, la última versió es d'abril del 2006, amb el que ens temem que el software estigui descontinuat.

Però com diu el refrany, a cavall regalat...

Si t'interessa, pots descarregar-te el programa des de aquí.
I pots descarregar-te l'MS Sql Server Express 2005 (gratuït) des de aquí.

Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada