Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dijous, 30 de juliol del 2009

Policia encobert arresta a un altre policia encobert

En un triomf de la labor de la policaa encoberta, oficials infiltrats de Carolina del Nord van arrestar a un altre oficial encobert d'una altre cos després de comprar-li droga.

L'incident es va produir quan oficials encoberts del departament de policia de Statesville van conèixer un home interessat en vendre'ls-hi marihuana. Dit home era un agent infiltrat de l'oficina del sherif del comptat d'Iredell. Statesville es la capital del comptat d'Iredell.

Els oficials d'Statesville aparentment van sospitar que el traficant no fos, en realitat, un agent infiltrat, així que es van adreçar a la unitat de narcótics de l'oficina del sherif per confirmar-ho.
Se'ls va comunicar que, definitivament, aquell home no era cap agent infiltrat. Amb el que, immediatament, el van detenir.

Una mica més tard, funcionaris de l'oficina del sherif van confirmar que l'home era, de fet, un agent infiltrat, moment en el que el van alliberar.

El sherif Phil Redmond va comentar al diari local: 'Vàrem tenir en marxa diverses operacions simultànies a gran escala, i les coses s'han creuat en aquesta.'
El cap de policia d'Statesville, Tom Anderson va dir: 'Va ser una experiència d'aprenentatge. Afortunadament ningú va resultar ferit.'

Font: Aquí (en anglès)

Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada