Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dijous, 27 de maig del 2010

Parlez vous français? El Panchi si.

Mapa_Bandera_Francia.gif

Des de el començament vàrem apostar per difondre tota la informació possible sobre l'ús del cannabis, tant la que porta bones noticies com la que no. Hem comentat diversos articles apareguts als mitjans i analitzat (lleugerament) el seu paper en aquest debat.

Doncs, continuant amb aquest esperit, i mercès a la inestimable i desinteressada col·laboració de Christelle, una de les nostres sòcies i filòloga francesa, inaugurem avui la versió en francés del nostre blog.

Per suposat, no tot està fet, i, com sempre, farem les coses de mica en mica però be. Aquest es només un primer pas per provar d'unir conciencies, veus i opinions.

I, com primer pas, demostra que per iniciar un camí, qualsevol camí, només cal això, un pas.

I els nostres socis, amb les seves aportacions diàries, amb les seves col·laboracions desinteressades, amb les seves ganes i el seu esforç, s'encarreguen de deixar-nos clar que tenim la força necessària per recórrer qualsevol camí, per llarg o cap amunt que pugui semblar.

Ells, els presumptes poders públics, tenen la força de les lleis fetes a la SEVA mida, i els recursos policials que dites (e injustes) lleis els hi proporcionen. Poden detenir-nos, catxejar-nos, registrar-nos, multar-nos, jutjar-nos, condemnar-nos i empresonar-nos, sempre en nom de la llibertat, la democràcia i, com no, la nostra seguretat.

Nosaltres tenim la realitat diaria de pares de familia que només volen fumar-se un catxarret després d'un dia de feina, de estudiants que volen una mica de relax després dels exàmens, de persones de totes les edats, aspectes i opinions que només pretenen exercir el seu dret a decidir, sense ànim d'ofendre o molestar a ningú, i, molt menys, de delinquir.

Ells tenen la llei.

Nosaltres la raó.

Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada