Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dijous, 11 de juny de 2009

A cuinar!

No tot serà fumar en aquesta vida. Ni de bon tros.

Per als que sigueu més cuinetes (com és el meu cas) o els qui vulgueu donar un aire diferent a qualsevol plat de pasta, aquí teniu una bona recepta. Pesto Cannabico. Deliciós!

Bé, abans de posar-nos el davantal, convé preguntar-se si desitgem sentir els efectes de la Maria o tan sols el seu gust. Si la resposta és Fot-li, nen! Fot-li!, llavors hauràs de fer servir els cabdells i les fulles superiors (o només cabdells, al teu gust). En cas contrari i per a aquesta recepta, utilza la resta de fulles. Per descomptat, no facis servir les tiges, donat que seran força desagradables en boca.

Una vegada decidit l'assumpte de la potència, posem-nos amb els Ingredients: (4 persones)

- 2 tasses d'alfàbrega (pel que més vulguis, que sigui fresca!!!)
- 2 dents d'all
- 2 culleretes de pinyons
- 14 gr. de marihuana neta
- Formatge parmesano rallado (prova que sigui parmesano, a poder ser regianno, encara que un grana padano no quedarà gens malament)
- Oli d'oliva (millor verge extra, però qualsevol altre una mica decent també serveix)
- Sal

Agafa el morter i posa dintre l'alfàbrega, els pinyons i els alls. Sense pressa però sense pausa, ves esmicolant-ho tot, estrenyent, aixafant. En resum, pica'l ben finet.

Quan ho tinguis, afegeix la marihuana i el parmesano i continua donant-li canya al morter, fins que tinguis una pasta ben lligada. Llavors ves afegint oli mica en mica. No hi ha cap pressa. Has d'aconseguir una espècie de pasta ben lligada. No tinguis pressa, tot requereix el seu temps, i el pesto, encara que es senzill, demana el seu temps i el seu afecte.

Segons la quantitat d'oli que utilitzis obtindràs més una espècie de pasta o una textura més de salsa. Això ja ho deixo al teu criteri. Cadascú sap com li agraden les coses.

Quan ho tinguis al teu gust, deixa'l reposar perquè s'acabin de fondre els sabors, uns 15 minuts com a mínim.

Serveix la pasta, tira-li el pesto per damunt i bon profit!

Salutacions!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada