Com em puc fer soci?

Per poder ser soci, el millor serà que llegeixis AIXÒ i, per suposat, has de Ser major d'edat.

Per a mes informació, truca al 937 890 332

dimecres, 24 de juny del 2009

Fons de Pantalla

I no tot seran icones. Que tal es veu el teu fons de pantalla?
Aquí et porto unes quantes opcions, a veure si t'agrada cap.

La primera:
Está disponible en una resolució de 1024 x 768 i pots descarregar-la des de aquí.

La següent opció es més "maquera":
La llàstima d'aquest fons es que només està disponible en 800 x 600, el que no el fa apte per grans pantalles. De totes formes es un bon fons i pots descarregar-lo aquí.

El que et presento ara es com més... industrial, a veure que et sembla:
De nou a 1024 x 768 i disponible aquí.

I per últim el més reivindicatiu de tots:
També en 1024 x 768 i descarregable des de aquí.

Això es tot per ara.

Salutacions.

dijous, 11 de juny del 2009

Pack de Icones

Navegant per aquí i per allà, he trobat aquest fantàstic pack d'icones, perfecte per a personalitzar les carpetes de l'ordinador.
Les icones vénen en format Mac, però s'inclouen les imatges en png, amb el que podràs utilitzar alguna de les moltes utilitats disponibles per a realitzar la conversió. Per exemple
aquesta

Al propi zip, ve inclosa la plantilla de la carpeta en format Photoshop, per si vols personalitzar-la encara més.

El pes de l'arxiu és de 5,9 Mb i inclou 6 icones.

Per a descarregar-lo, fes clic aquí i, una vegada a la pàgina, a l'esquerra, veuràs l'enllaç de descàrrega (download).

Espero que us agradi.

Salutacions!

A cuinar!

No tot serà fumar en aquesta vida. Ni de bon tros.

Per als que sigueu més cuinetes (com és el meu cas) o els qui vulgueu donar un aire diferent a qualsevol plat de pasta, aquí teniu una bona recepta. Pesto Cannabico. Deliciós!

Bé, abans de posar-nos el davantal, convé preguntar-se si desitgem sentir els efectes de la Maria o tan sols el seu gust. Si la resposta és Fot-li, nen! Fot-li!, llavors hauràs de fer servir els cabdells i les fulles superiors (o només cabdells, al teu gust). En cas contrari i per a aquesta recepta, utilza la resta de fulles. Per descomptat, no facis servir les tiges, donat que seran força desagradables en boca.

Una vegada decidit l'assumpte de la potència, posem-nos amb els Ingredients: (4 persones)

- 2 tasses d'alfàbrega (pel que més vulguis, que sigui fresca!!!)
- 2 dents d'all
- 2 culleretes de pinyons
- 14 gr. de marihuana neta
- Formatge parmesano rallado (prova que sigui parmesano, a poder ser regianno, encara que un grana padano no quedarà gens malament)
- Oli d'oliva (millor verge extra, però qualsevol altre una mica decent també serveix)
- Sal

Agafa el morter i posa dintre l'alfàbrega, els pinyons i els alls. Sense pressa però sense pausa, ves esmicolant-ho tot, estrenyent, aixafant. En resum, pica'l ben finet.

Quan ho tinguis, afegeix la marihuana i el parmesano i continua donant-li canya al morter, fins que tinguis una pasta ben lligada. Llavors ves afegint oli mica en mica. No hi ha cap pressa. Has d'aconseguir una espècie de pasta ben lligada. No tinguis pressa, tot requereix el seu temps, i el pesto, encara que es senzill, demana el seu temps i el seu afecte.

Segons la quantitat d'oli que utilitzis obtindràs més una espècie de pasta o una textura més de salsa. Això ja ho deixo al teu criteri. Cadascú sap com li agraden les coses.

Quan ho tinguis al teu gust, deixa'l reposar perquè s'acabin de fondre els sabors, uns 15 minuts com a mínim.

Serveix la pasta, tira-li el pesto per damunt i bon profit!

Salutacions!

Comencem!

Tots coneixem els riscos que té per als consumidors de cannabis l'acudir al mercat negre. Fins ara, l'única solució era l'auto-cultiu, però és aquesta una opció no apta per a tot el món. Problemes d'espai, de coneixements, de temps, de traça. Des de El Panchi volem posar fi a tot això. Per aquest motiu estem donant les primeres passes per crear un club de consumidors a Terrassa. Des del Panchi volem dir Prou! a jugar-nos una multa o sanció per a aconseguir cannabis per a ús personal. També volem acostar el cannabis a aquelles persones a les quals, lamentablement, una dolència o malaltia fa que el seu ús sigui recomanable però no desitgen entrar en el mercat negre. I, per descomptat, no volem estar subjectes a les incomprensibles variacions de preu subjectes, suposem, a l'estat d'ànim del camell de torn. En altre vessant sobre el mateix tema, tambien és el nostre desig difondre l'ús i la informació d'aquesta planta, considerada mestra per molts i droga per altres, així com ajudar, en la mesura del possible a qualsevol persona que ho necessiti aportant l'orientació necessària. Seguirem informant. De moment tan sols som una llavor a l'espera de donar molts i bons fruits. Salutacions.